Yeşilay Haftası kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek: Bağımlılıkla Mücadele” konulu resim yarışmasına katılan Kastamonu Kampüsü 2. sınıf öğrencimiz Azra Bayramoğlu Kastamonu İl Birincisi olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. 4 Nisan 2024 Perşembe günü Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül törenine öğrencimiz ve değerli ailesi ile birlikte sınıf öğretmenimiz ve okul idarecimiz de katılım sağlamıştır. Türkiye Finallerinde Kastamonu’yu temsil edecek öğrencimize başarı dileklerimizi gönderiyoruz.