Fen Lisesi

Tema Koleji İlkokulu ve Ortaokulu olarak mutlu ve erdemli bireyler yetiştirme vizyonumuzu Anadolu ve Fen Liselerimizde de devam ettirerek akademik başarıyı sosyal olanaklarla birleştiriyoruz. Tema Koleji Anadolu ve Fen Liselerinde öğrencilerin yabancı dil edinimleri, sosyal yaşam becerileri geliştirildiği gibi akademik başarıları da en üst seviyeye çıkartılmaktadır. Tema Koleji Anadolu ve Fen Liseleri öğrencilerine uygulamış olduğu eğitim öğretim sistemine göre, üniversite giriş sınavlarında minimum %2’lik dilime girme garantisini taahhüt etmektedir.

ÖZEL TEMA ANADOLU VE FEN LİSELERİ İÇİN ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVLARI GARANTİ UYGULAMASI

Tema Koleji, yapacağı sınav ve değerlendirmeler sonucunda seçerek kabul edeceği öğrencilerin, üniversite sınavlarında (Yükseköğretim Kurumları Sınavı, YKS) o yıl sınava toplam başvuran ve giren öğrenci sayısı referans alınmak üzere, ilk 2%’lik dilimine yerleştireceğini taahhüt etmektedir. Bu yüzdelik dilim o yıl ki Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavına toplam başvuranlar referans alınacak şekilde hesaplanacaktır. Kendisine taahhütte bulunulan öğrencinin % 2’lik dilime girememesi halinde Tema Koleji taahhüdünü yerine getirememiş olacağından, öğrencinin eğitimi için almış olduğu ücreti öğrenciye/velisine iade edecektir.

Tema Koleji, öğrencilerini lisans öğrenimi boyunca da yalnız bırakmıyor.

Üniversite sınavında aşağıdaki başarıları elde etmiş olan öğrencilerine de 4 yıllık lisans eğitimleri boyunca;

• 1-100’de olan tüm öğrencilerine aylık 1500TL,
  • 101-500’de olan tüm öğrencilerine aylık 1000TL,
  • 501-1000’de olan tüm öğrencilerine aylık 500TL,

burs imkanı sağlıyor.

Taahhütname içeriği için tıklayınız.