Tema Koleji Ailesi olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle, ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak tarihe geçen 6 Şubat depreminin birinci yıl dönümünde, deprem bölgelerimizde yaşanan acıları ve o bölgede yaşayan öğrencilerimizi unutmamak adına, Kahramanmaraş ilimizin Dulkadiroğlu bölgesinde bulunan Ayaklıcaoluk İlkokulu – Ortaokulu’nu kardeş okul olarak seçtik. Okullarımızın PDR birimi liderliğinde, Öğrenci Senatolarımız, Uygulamalı Dersler Koordinatörlüğümüz ve Okul Aile Birliklerimizin de desteği ile yürüttüğümüz “Dilek Ağacı Projesi”nin startını 6 Şubat 2024 tarihi itibari ile üç kampüsümüzde de verdik. “Dilek Ağacı” projesi kapsamında Kahramanmaraş Dulkadiroğlu bölgesinde bulunan Ayaklıcaoluk İlkokulu – Ortaokulu’nun 208 öğrencisinin dilekleri okullarımızdaki dilek ağaçlarına yerleştirildi. Okullarımızın değerli öğretmenleri, yöneticileri, velilerimiz ve öğrencilerimizin katkıları ve hızlı aksiyonları sayesinde dilek zarflarında yazan ihtiyaçlar çok kısa süre içinde sahiplenildi. Kampanyamızın bitişiyle birlikte, bizlere ulaştırılan tüm hediyelerin okul aile birliği üyelerimiz ve okul çalışanlarımızın desteğiyle paketlenmesi ve sayım sürecine geçildi. 01 Mart Cuma gecesi yola çıkan hediyeler 02 Mart Cumartesi günü Kahramanmaraş Dulkadiroğlu bölgesinde bulunan Ayaklıcaoluk İlkokulu – Ortaokulu’na ulaştırıldı. Genel Müdürümüz Sayın Arda Ergez, PDR Koordinatörümüz Sayın Elif SARI, Uygulamalı Dersler Koordinatörümüz Sayın Oğuzhan TÜRKMENLİ, Balgat Kampüs Müdürümüz Sayın Esengül TOPÇUOĞLU, Bağlıca Kampüs Müdürümüz Sayın Özlem MUTLU’dan oluşan heyet 04 Mart Pazartesi günü Kahramanmaraş Dulkadiroğlu bölgesinde bulunan Ayaklıcaoluk İlkokulu – Ortaokulu’nu ziyaret ederek hediyelerimizi tüm TEMA ailesi adına güzel yürekli 208 öğrenciye bizzat teslim ettiler. “Dilek Ağacı” projesine ulaştırılan tüm ürünleri elleri ile tek tek paketleyen, kutulara koyan, projeye ilgi, destek ve yakın iş birliğini esirgemeyen Tema Koleji Ailemizin tüm öğrencilerine, velilerine, öğretmenlerine ve çalışanlarına gönülden teşekkür ederiz. İyi ki büyük bir aileyiz.