Tema Winter School sanat-spor ve bilim kursları kapsamında ikinci yarıyılda “Akıcı Okuma” ve “Anlayarak Okuma Teknikleri” Kurslarımız Başlıyor! Akıcı Okuma ve Anlayarak Okuma Teknikleri kursları ile,
✅Öğrencilerimizin Okuma analizi ile okuma hızı/anlama oranı/okuma hataları tespit edilir.
✅Öğrencinin okuma becerileri 1 yıl takip edilir.
✅Yapay zeka destekli yazılım ile yüz yüze derslerimizden bağımsız olarak evde günlük on beş dakikalık derslerle süreç evde de devam eder.
✅Akıcı okuma/anlama/dikkat/odaklanma/zihinsel matematik/hafıza becerileri gelişir,
✅Derslerimiz Türk dili ve edebiyatı öğretmenleri tarafından verilir.
✅Öğrencinin paragraf temelli soruları daha hızlı ve anlayarak çözmesi hedeflenir.