TEMAMUN ekibi HASTRAIN 2023’ten 5 ödül ile döndü!

TEMAMUN ekibi HASTRAIN 2023’ten 5 ödül ile döndü! 🏅 23-24 Aralık tarihlerinde 30’un üzerinde okuldan 530 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen Kadir Has Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler Topluluğu Eğitim Konferansı HASTRAIN 2023’te Tema Koleji’ni Bağlıca ve Kastamonu kampüslerinden oluşan 11 kişilik delegasyon ekibi ile temsil eden TEMAMUN 5 ödül ile döndü.
📌 Emir Öztürk (Bağlıca Kampüsü) Best Delegate (ILO komitesi En iyi delege ödülü)
📌 Gülseren Ercan (Bağlıca Kampüsü) Outstanding Delegate (UN WOMEN Seçkin Delege Ödülü)
📌 Irmak Cömert (Bağlıca Kampüs) Outstanding Delegate (UNSC Seçkin Delege Ödülü)
📌 Özgü Ceren Yılmaz (Bağlıca Kampüsü) Honorable Mansion (HCC Space Race Onur Mansiyonu Ödülü)
📌 Zeynep Nil Demirci (Kastamonu Kampüsü) Honorable Mansion (UNDP Onur Mansiyonu Ödülü) Ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, TEMAMUN ekibimizin başarılarının devamını dileriz.