Ankara’nın 8 büyük MUN Topluluğunun ve Başkent Gençlik Meclisinin bir araya gelerek oluşturdukları Model Başkent Topluluğu Konferansları’nda, Birleşmiş Milletler komitelerinin küresel ve ülke bazlı sorun ve çözümlerini tartışmanın yanı sıra sorunların şehir ve yerel yönetimler bazlı olarak da tartışılması, çözüm önerileri sunulması ve genç beyinlerin yaşadıkları şehir ve bölgelerin sorunlarını incelemeleri, karar mercileri içinde olmaları amacıyla düzenlenmektedir. 12 Kasım 2023 tarihinde TED Üniversitesi’nde TEDUMUN topluluğunun ev sahipliğinde gerçekleşen konferansa Tema Koleji MUN kulübü öğrencilerinden oluşan TEMAMUN ekibi, topluluğun tek lise grubu olarak katılım sağlamıştır. Öğrencilerimize etkinliğe sundukları katkılar için çok teşekkür ederiz.