Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Balgat, Bağlıca ve Kastamonu kampüslerimizin öğrencileri ülkemizin yüz yıllık demokrasi serüveninde önemli işlere imza atan sanatçıları, sporcuları ve bilim insanlarını tuvallerine aktardılar. 30 Ekim-05 Kasım tarihleri arasında Ankara Armada Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen “Cumhuriyetin 100 Aydınlık Yüzü” resim sergimizde emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize, velilerimize ve sergimizi ziyaret eden binlerce ziyaretçiye teşekkürlerimizi sunarız.

#GeleceğinSanatçılarıTemada

#YüzyıllarcaYaşaCumhuriyet