SAT sınavı

SAT sınavı, 1900 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde öğrencileri üniversite başarısı ve yükseköğretime geçiş imkânları ile buluşturmak amacıyla kurulmuş, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan College Board tarafından oluşturulmuş ve ilk defa 1926 yılında uygulamaya konmuş olan bir üniversite giriş sınavıdır. Dünya üzerinde 85’ten fazla ülkede, yaklaşık 5.000 üniversite tarafından kabul gören ve öğrencilerimizin yurt dışı üniversitelerinde burs kazanabilmesine olanak sağlayan SAT sınavına, TEMA Koleji olarak hem kendi öğrencilerimizi hem de okulumuz dışından katılmak isteyen öğrencileri hazırlıyoruz. 40 saat İngilizce ve 20 saat Matematik olmak üzere toplam 60 ders saatinde, alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından online olarak verilecek kursumuz 23 Ekim-1 Aralık tarihleri arasında Pazartesi, Çarşamba, Cuma günlerinde İngilizce ve Perşembe günlerinde Matematik dersi yapılacaktır. Öğrencilerimiz program süresince 4 adet SAT deneme sınavına girecekler ve sınav sonuçlarına göre gerekli soru çözümleri derslerde yapılacaktır. Gerekli kurs dökümanları ücretsiz olarak elektronik ortamda öğrencilerimiz ile paylaşılacaktır. Okulumuzda uygulanan online SAT kursları ve SAT program hakkında bilgi almak için [email protected] e-posta adresi üzerinden Uluslararası Programlar Koordinatörümüz ile iletişime geçebilirsiniz.