sTEMA Kids (#GeleceğinBilimİnsanlarıTemada)

21. yüzyıl becerilerini geliştirerek öğrencilerini Toplum 5.0 kazanımları ile donatan Tema Koleji olarak okul öncesinden itibaren proje temelli eğitim yaklaşımını benimseyerek üreten nesiller yetiştiriyoruz. Bu hedefimize ulaşmamızdaki en önemli argüman olan sTEMA Kids derslerimiz ile matematik, bilim, teknoloji ve mühendislik disiplinlerini sanat ile birleştiriyoruz. Öğrencilerimizin bilgi temelli hayat problemlerine bilimsel temelli, kalıcı çözümler üretmesine fırsat veriyoruz. Her hafta bir ders saatinde sınıf öğretmenlerimiz eşliğinde hayata geçirilen iki projeyi dönem sonundaki fuar haftalarında ailelerine sunan öğrencilerimizin bilişsel becerileri ile birlikte sunum ve sosyal becerilerinin de gelişimini çok önemsiyoruz.

#GeleceğinBilimİnsanlarıTemada