Yemek Hizmetleri

Sağlıklı birey olmanın sürerliliğinin sağlanması için beslenmenin de son derece önemli olduğunun  bilincindeyiz. Gıda kalitesi ve saklama koşulları önemsendiği,  kendi mutfağımızda, deneyimli aşçılar tarafından,  hijyen koşulları sağlanarak pişirilir. Dengeli beslenme alışkanlığının kazandırılması ve  öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerinin sağlanması için menüler diyetisyenler tarafından onaylanmaktadır.  Öğrencilerimize sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirmeler yapılmakta ve etkinlikler düzenlenmektedir. Beyaz Bayrak ile tescillenmiş okulumuzda hijyen ve  temizliğe son derece önem verilmekte; bu alanda  eğitim almış, sertifikalı personel ile çalışılmaktadır. Öğrencilerimize de hijyen kuralları ve temizlik konusunda eğitimler verilmekte, atölye çalışmaları yapılmaktadır.