Sağlık Hizmetleri

Öğrencinin sağlıklı olması, mutlu ve başarılı bir eğitim için en önemli koşuldur. Tema Koleji bu anlayış doğrultusunda sağlık hizmetleri sunmayı amaçlar.Bu yüzden okulumuzda; Ağız ve diş sağlığı, sağlıklı ve dengeli büyüme-gelişme, ilkyardım eğitimlerinin yer aldığı ve sıklıkla pano çalışmaları, sunumlar ve etkinlikler ile zenginleştirilen Geliştirici Sağlık Hizmeti, Birinci ve ikinci basamak denilen tedaviler için Dr. Malik ERDOĞAN yönderliğinde revir başvurularının değerlendirildiği, tedavilerin yapıldığı, tetkikler istendiği ve gerekli durumlarda ise sağlık merkezlerine sevk tavsiyesinin bulunulduğu Tedavi edici Sağlık Hizmeti, Okul kazaları ya da akut gelişen acil hastalıklarda ihtiyaç olduğunda Acil Sağlık Hizmeti bulunmaktadır.