Liseler Arası Basketbol A İl Birinciliği Müsabakaları

23-29 Aralık tarihleri arasında yapılan liseler arası Basketbol Genç A müsabakalarında Lise Erkek Basketbol takımımız açılış maçında sahne aldı. Grubunda Kastamonu Fen Lisesi, Özel Kastamonu Final Lisesi, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ile maçlarını yapan takımımız basketbol sevenlere çok güzel anlar yaşattı. Müsabakaların sonunda duygu ve düşünceleri ile birlikte müsabaka sürecini anlatan Basketbol takım kaptanımız Bedirhan KÜLLÜOĞLU: Öncelikle takım kaptanı olarak başta antrenörlerimize ve takım arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Oynadığımız maçlarda yaptığımız antrenmanlarda döktüğümüz terimize karşı çok güzel mücadele ettik. Bunları yaparken karşımızda yaşça büyüklerimiz vardı fakat herkesin takdirini kazandık. Seneye her şeyin daha güzel ve o turnuvada kimin galip geleceğini göstereceğiz. Takım arkadaşlarıma ve antrenörüm Tayfun DERELİ’ye güveniyorum diyerek seneye daha güçlü bir takım olacaklarının sinyallerini verdi. Bizde TEMA ailesi olarak  müsabaka sürecinde okulumuz için emek ve gayret gösteren tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi teşekkür ediyor ve tebrik ediyoruz.