Online Eğitim Platformu

Robotik Kodlama

e-okul

Cambridge Eğitim Liderleri Toplantısı

Cambridge University Press’in 1 – 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında İngiltere’de düzenlediği Eğitim Liderleri toplantısına Kurucu Temsilcimiz Sayın Nurbanu Erdoğan katıldı.

Birlikte Parlak Gelecekleri Yaratmak”  ve  “Geleceğe Başarılı Öğretmen Yetiştirmek”  konulu söyleşi ile akademik düzeyde gelişmelerin paylaşıldığı toplantıda, okulumuzda uygulanan dil eğitiminin daha da geliştirilmesi adına gelecek planlarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Uluslararası Cambridge sınavlarının hazırlandığı “Cambridge Exam Center” e düzenlenen gezide; katılımcılara sınavların hazırlanmasından okunmasına kadar tüm detaylar anlatılarak, yüksek güvenlik önlemleri hakkında bilgi alındı.