Online Eğitim Platformu

Robotik Kodlama

e-okul

Doğan Cüceloğlu ve Polat Doğru ile “Başarıya Götüren Aile” Söyleşisi

24 Şubat 2019 tarihinde Tema Koleji velilerine özel düzenlenen Doğan Cüceloğlu ve Polat Doğru ile “Başarıya Götüren Aile” söyleşimizi gerçekleştirdi.

Holiday Inn Çukurambar London Konferans salonunda velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen söyleşimizde Doğan Cüceloğlu, “Çok çalış oğlum, kızım!” demenin ya da tüm maddi olanaklarını seferber etmenin ötesinde bir şeyler yapmak isteyen anne ve babalara kendi hayatından ve deneyimlerinden örnekler vererek okul başarısı için çocuğuna yardımcı olmak isteyen velilerimize, öğrenme sürecinin bilimsel temellerini kavramadan atılacak her adımın, iyi niyetli de olsa, çocuğu engelleyebileceğini vurguladı.

Yazar Polat Doğru da çocuğun temel gereksinimleri üzerine bilgiler vererek kendi çocukları ile nasıl iletişim kurduğunu, hataları ile yüzleşme ve ders çıkarma fırsatlarıyla “baba olma” deneyimlerini aktardı.

Söyleşi programı ardından kurucumuz Malik Erdoğan ve Nurbanu Erdoğan çiçek ve plaket taktimi ile teşekkürlerini dile getirdi. Velilerimizin kitap imzalatma ve Doğan Cüceloğlu ile sohbet etme imkanı bulduğu söyleşimiz, bütün anne babalar için kılavuz niteliğinde geçti.

Güzel söyleşileri için Değerli Doğan Cüceloğlu’na ve Polat Doğru’ya teşekkürler ediyoruz.