İstiklal Marşı’nı Ezbere Okuma Yarışması

İSTİKLAL MARŞI’NI EZBERE OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Tema Koleji  3.,4.,5.,6.,7. sınıf öğrencilerinin her bir sınıfından yarışmaya katılacak öğrencilerimiz için aşağıdaki gibi bir seçim yapılacaktır:

• 3.sınıfların her şubesinden sınıf öğretmenlerinin sınıflarındaki öğrencileri ezbere okutmak kaydıyla seçtiği bir öğrenci,
      • 4. sınıfların her şubesinden sınıf öğretmenlerinin sınıflarındaki öğrencileri ezbere okutmak kaydıyla seçtiği bir öğrenci,
      • 5. sınıfların her şubesinden Türkçe öğretmenlerinin sınıflarındaki öğrencileri ezbere okutmak kaydıyla seçtiği bir öğrenci,
      • 6.sınıfların her şubesinden Türkçe öğretmenlerinin sınıflarındaki öğrencileri ezbere okutmak kaydıyla seçtiği bir öğrenci,
      • 7.sınıfların her şubesinden Türkçe öğretmenlerinin sınıflarındaki öğrencileri ezbere okutmak kaydıyla seçtiği bir öğrenci

1 Mart 2019 Cuma saat 12.00’a kadar ismi ve şubesiyle ilgili müdür yardımcılarına yazılı şekilde tebliğ edilecektir.

4 Mart 2019 Pazartesi günü (toplantıda seçilen) jüri üyeleri tarafından bireysel olarak dinlenecek ve kriterlere göre öğrenciler  değerlendirilecektir. Değerlendirme  sonunda 1.,2. ve 3. belirlenecek ve 12 Mart 2019 tarihinde Saat: 10.30’da düzenlenecek olan anma programında isimler duyurulacaktır.