Kırtasiye-İhtiyaç Malzemeleri ve Kitap Setlerinin Satışı Hk.

Değerli Velilerimiz;

2018-2019 Eğitim- Öğretim yılı İlkokul ve Ortaokul kırtasiye-ihtiyaç malzemeleri ve kitap setlerinin satışı Tema Store tarafından yapılacaktır.

İlkokul ve Ortaokul İngilizce Ders Kitapları, Bilişim Garaj Akademi–Kodlama Dersi Online Destek Programı (tüm düzeyler) ve 4.5.6.ve 7. Sınıflar için V-Cloud Online Destek Programı ile 5.6.7. sınıflar için V-cloud Türkçe ders kitabı satışları Tema Store dışında, okulumuzdaki satış ofisinden yapılacaktır.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı müfredat değişikliğine bağlı MEB güncellemeleri nedeniyle ortaokul kaynak kitaplarının satışı 10-17 Eylül 2018 haftası Tema Store’dan yapılacaktır.

Ortaokul İngilizce ders kitapları belirlenmiş olup; 18 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek olan İngilizce Kur Belirleme Sınavı‘nın ardından öğrencilerimizin seviyelerine uygun olarak 21-28 Eylül 2018 haftası satışa sunulacaktır.

NOT: Teslim alınan tüm kırtasiye-ihtiyaç malzemeleri, kitap ve defterleri kaplamanızı ve etiketlemenizi ve 15 Eylül 2018, Cumartesi gününe kadar sınıf öğrenci dolaplarına yerleştirmenizi önemle rica ederiz. 

 

OKUL YÖNETİMİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.