İngilizce Drama Festivali

3. ve 4. sınıflar İngilizce Drama Kulübü öğrencilerimizin hazırladığı “Back To The Summer” adlı İngilizce Drama gösterisi 2 Mayıs 2018,

5. ve 6. sınıflar İngilizce Drama Kulübü öğrencilerimizin hazırladığı “Chitty Chitty Bang Bang” adlı İngilizce Drama gösterisi 3 ve 4 Mayıs 2018,

1.sınıflar İngilizce Drama Kulübü öğrencilerinin hazırladığı “The Rabbit and Tortoise” adlı İngilizce Drama gösterisi ve 2.sınıflar İngilizce Drama Kulübü öğrencilerinin hazırladığı ” The Little Red Riding Hood” adlı İngilizce Drama gösterisi 7 Mayıs 2018 tarihinde okulumuzda sergilenmiştir.