Öğrencilerimizin Satranç Başarıları

2018 Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasında öğrencimiz Ege Tuna ÖKTEM kendi yaş grubunda 270 sporcu arasında eş puanla 3. olmuş ve madalya almaya hak kazanmıştır.
Yine aynı tarihte Ankara’da düzenlenen Ankara Demirspor Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasında öğrencimiz Tuna ÇEKMEGÜL 150 sporcu arasında 8 turda 6 puan ile 11., 8 yaş grubunda Gökalp AY 7 turda 5 puan ile 105 sporcu arasında 16. olmuştur. Turnuvaya katılan diğer öğrencilerimiz Göktürk AY ve Ata Doruk GÜRSOY aldıkları puanlarla göz doldurmuştur.  Anasınıfı öğrencilerimizden Kerem Efe ARI ise minikler şenliğinde ilk madalyasını kazanmıştır. Satrançta her geçen gün daha güzel başarılar elde eden öğrencilerimizi kutluyor ve başarıların devamını diliyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir