Servis Kayıtları

19 Ağustos 2017 Cumartesi günü itibariyle okulumuzda başlayacaktır.

Kayıt işlemleri yetkili firma tarafından pazar günleri hariç her gün yapılacak olup çalışma saatleri 09.00 – 18.00 aralığındadır.

Not: 30-31 Ağustos ile 1-2-3 ve 4 Eylül tarihlerinde kayıt işlemi yapılmayacaktır.

*Oryantasyon döneminde servis kullanacak Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerimiz için servis kayıtlarını en geç 7 Eylül 2017 Perşembe gününe kadar; diğer öğrencilerimizin servis kayıtlarını ise en geç 9 Eylül 2017 Cumartesi gününe kadar yaptırmanızı önemle rica ederiz.

TEMA KOLEJİ AİLESİ