Geleneksel 4. Girişimcilik Yarışması

Her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen “Girişimcilik Yarışmasının” bu yıl 4. sü gerçekleştirildi.  Ön elemeleri 27, 28 Şubat ve 1 Mart tarihinde yapılan Girişimcilik Yarışmamızın Finali 2 Mart 2018 Cuma günü değerli juri üyeleri Prof. Dr. Elif LOĞOĞLU, Doç. Dr. Mustafa Yıldız, Dr. Mert Gürlek ve işadamı Hasan Salur’un katkılarıyla gerçekleştirildi.
Prof Dr. Elif LOĞOĞLU öğrencilerimize Girişimcilik hakkında detaylı bilgi verdi. Sunum sonrası yarışma finaline geçildi. Öğrencilerimiz geliştirdikleri projelerin aynı zamanda İngilizce sunumlarını da yaparak juri üyelerini etkiledi. İki kategoride değerlendirilen yarışmada
1. Kategoride
1. Oğuz Kaan Üstün,
2. Kadir Yiğit Bahadır ve
3. Elif Duru Kılıç oldu.

2. Kategoride;
1. Metehan Üçoluk,
2. Nil Defne Hayta ve
3. İdil Tunalı  oldu.

Anasınıfı öğrencilerinden yarışmaya katılan tüm öğrenciler gösterdikleri başarıdan dolayı madalya ile ödüllendirildi.
Tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.
Yarışmaya katkılarından dolayı değerli juri üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir