Online Eğitim Platformu

Robotik Kodlama

e-okul

Atatürk’ü Anma Töreni

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yılı nedeniyle okulumuzda  “Atatürk’ü Anma Töreni” düzenlendi.
Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören Müzik öğretmenimiz Nilder ATALAY’ın Piyano dinletisi ile devam etti .
Sınıf Öğretmenimiz Cafer UĞUR’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasındasn sonra 1. sınıf öğrencilerimiz Atatürk’ün hayatını sunum görsel sunum ile anlattılar.
2. sınıf öğrencilerimizin hazırladıkları Oratoryo gösterisini sundular. 6. sınıf öğrencilerimizden oluşan koro Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdiler.