Spelling Bee Contest

Okulumuz İngilizce Zümresi tarafından hazırlanan “Spelling Bee Yarışması” izleyenlere ve katılımcılara heyecan dolu anlar yaşattı. Yarışmaya katılan 3 ve 4. sınıf öğrencileri kendi düzeylerinde kıyasıya yarıştılar. Öğrencilerin İngilizce kelime haznelerini geliştirmeleri yanında kelimeleri doğru telaffuz etmelerine yardımcı olmayı amaçlayan , dünyanın birçok okulunda uygulanan İngilizce Heceleme yarışmasında (Spelling Bee Contest) öğrencilerin heyecanı zirveye çıktı. Yarışma sonunda tüm katılımcılar sertifikalarını ve ilk üçe giren öğrencilerimiz de ödülleri Okul Müdürümüz Nurbanu ERDOĞAN’dan teslim aldılar.
Tüm öğrencilerimizi katılımları ve başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir