TEMAKARNA 2015-2016

Sosyal sorumluluk projemiz geleneksel TEMAKARNA‘da yardım gönüllüsü öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle bir başarıya daha imza attık. Kurulan standlardan ve el emeği makarna tablolardan açık arttırma ile elde edilen gelirin tamamı kardeş okulumuzun ihtiyaçları için kullanılacaktır.
Bizden desteğini esirgemeyen Latin Dansı duayenlerinden Cem ÖZTÜRK ve Alena MIKHAYLOVA’ya, üstün sahne performanasıyla okulumuz Müzik Öğretmeni Duygu CİNEMRE ve orkestrasına, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sıla Baykal ALTÜRK’e ve tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimizin aşçı amcası Aytekin Karaman, Samet Şişginoğlu, Ümit Korkmaz, Volkan Altuntaşlı’ya harika makarna şölenleri için, emekleri ve yürekleriyle daima yanımızda olan velilerimize sonsuz teşekkürler.
Ayrıca tüm destekleri için Kurucumuz Malik ERDOĞAN ve Okul Müdürümüz Nurbanu ERDOĞAN’a teşekkür ediyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir