Girişimcilik Yarışması Sonuçları

6 Mart Cuma günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen anasınıfı, 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin toplam 21 proje ile katıldığı “Girişimcilik Yarışması” sonuçlandı. Öğrencilerimiz hazırladıkları projelerini jüri üyelerimize sunarak projelerini anlattılar. Öğrencilerimizin projelerini değerlendiren jüri üyelerimizden en çok toplam puanı alan “Çarpışmayan Arabalar” ile 1. sınıf öğrencimiz Oğuz Kaan ÜSTÜN birinci, “Akıllı Topuk” projesi ile 3. sınıf öğrencimiz Azra GÜNDOĞAR ikinci ve “Deprem Evi” projesi ile 1. sınıf öğrencimiz Gülcenaz Küçükerciyes üçüncü oldu. Öğrencilerimiz başarılar diliyor ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir